Bent u op zoek naar een tekstschrijver voor het schrijven van websiteteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO)? Dan bent u bij Cridea aan het juiste adres.

Cridea biedt u structureel of tijdelijk een tekstschrijver voor het schrijven van uw website teksten en social posts. De professionele schrijvers van Cridea hebben jarenlange ervaring met het schrijven van SEO teksten en kunnen in korte tijd grote aantallen online én offline teksten voor u schrijven.

Waarom uw website teksten laten schrijven?

Ook wanneer u gevoel voor taal hebt en het leuk vindt om teksten zelf te schrijven, is het het overwegen waard te kiezen om uw webteksten te laten schrijven door een professionele tekstschrijver. Dit alleen al omdat het schrijven van goede teksten nu eenmaal veel tijd en inspiratie kost. Tijd die u of uw marketingteam in veel gevallen niet heeft.

Daarnaast is het schrijven van SEO website teksten een vak op zich. Tekstschrijvers of copywriters zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van teksten voor zoekmachines, zoals Google. Door binnen de website teksten aan bepaalde SEO eisen te voldoen, komen uw websiteteksten hoger in Google wanneer er gezocht wordt op specifieke zoektermen. Tegelijkertijd wordt rekening gehouden met de aantrekkelijkheid van teksten voor de lezer, uw potentiële klant.

Dus wat zijn de voordelen van SEO website teksten?

  • SEO (web)teksten leiden tot bekendheid van uw bedrijf. Door teksten te laten schrijven die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines is uw bedrijf online beter vindbaar, wat leidt tot meer bezoekers.
  • SEO zorgt voor de juiste bezoekers. Dankzij optimalisatie bent u op juist die zoektermen vindbaar, die voor uw onderneming van belang zijn. U trekt zo de juiste bezoekers, namelijk uw doelgroep, naar uw website.
  • SEO werkt op de lange termijn, Door de juiste SEO website teksten te laten schrijven, zorgt u ervoor dat uw website op de lange termijn veel bezoekers trekt. Daarnaast kost – in tegenstelling tot adverteren –  het verkrijgen van bezoekers door SEO u niets.

Een voordeel van het uitbesteden van teksten laten schrijven, is dat het u veel tijd scheelt en dat u er echt resultaat mee boekt, zoals meer bezoekers en leads.

Waar vindt u een SEO tekstschrijver voor uw website?

Binnen alle branches worden momenteel SEO tekstschrijvers voor websites gezocht. Door de toenemende vraag naar deze copywriters en tekstschrijvers, zijn zij inmiddels schaars. Cridea beschikt gelukkig over haar eigen SEO tekstschrijvers. Deze schrijvers zijn flexibel in te huren, al vanaf een dagdeel per maand. U betaalt per maand en zit verder nergens aan vast.

 

De SEO tekstschrijvers van Cridea bieden u:

  • Professionele webcontent en webteksten
  • Snelle levering van al uw website teksten
  • Geoptimaliseerde SEO website teksten voor zoekmachines
  • Vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf
  • Online en offline teksten voor een flexibel en scherp tarief.

Kortom: zoekt u ook een SEO tekstschrijver voor het verbeteren van uw website? Iemand die graag uw website teksten schrijft, zodat uw bedrijf beter vindbaar en zichtbaar is voor uw doelgroep?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor het stellen van een vraag of huur direct één van onze SEO tekstschrijvers in.