Pinterest wordt gezien als één van de meest doelgerichte social media kanalen van dit moment. Pinterest trekt namelijk bezoekers aan die specifiek zoeken op wat u als ondernemer aanbiedt. Klikken zij op uw pin, dan worden ze direct naar uw website geleid, waardoor het eenvoudig is uw aanbod aan de man te brengen. Geen tijd uit te zoeken hoe dat werkt? Dat pinnen, re-pinnen en het vervolgens analyseren van de statistieken? Laat dan uw Pinterest uitbesteden aan Cridea. Onze Pinterest-experts helpen u graag aan een succesvol Pinterest account.

Wanneer is Pinterest geschikt voor uw bedrijf?

Voor welke bedrijven en branches is Pinterest geschikt om in te zetten?

Pinterest wordt gebruikt als community om ideeën uit te wisselen met een creatieve invalshoek. Daardoor trekt Pinterest gebruikers die inspiratie zoeken voor bijvoorbeeld:

 1. Koken
 2. Interieur design en styling
 3. Reizen

Maar ook kun je er inspiratie vinden voor:

 • Fotografie / Film
 • Kunst en Design / Architectuur
 • Bruiloften en evenementen
 • Kleding & Beauty
 • Gezondheid en Sport

Heeft uw doelgroep raakvlakken met deze categorieën dan is het slim om op Pinterest aanwezig te zijn!

Waarom Pinterest uitbesteden aan Cridea?

Wij nemen graag uw Pinterest marketing uit handen, zodat u meer naamsbekendheid creëert en de juiste mensen naar uw website trekt. Dit doen onze Pinterest-experts door:

 1. een Pinterest bedrijfsaccount aan te maken en hem up-to-date te houden.
 2. het creëren van verschillen borden op basis van uw aanbod.
 3. het noteren van de juiste zoekwoorden, zodat uw aanbod goed vindbaar is voor uw doelgroep.
 4. het plaatsen van aantrekkelijke foto’s en video’s (pins) in het juiste formaat om uw doelgroep naar uw website te trekken.
 5. het integreren van Pinterest in uw website.

Wilt u ook uw Pinterest account uitbesteden aan de marketeers van Cridea of heeft u een vraag over Pinterest Zakelijk?  Neem dan contact met ons op of bel naar 0252-823012.