Wilt u graag met succes adverteren met AdWords en meer bezoekers op uw website? Via Google zoekt uw doelgroep gericht naar bedrijven zoals die van u en daarom is adverteren in Google zo interessant. Wij zijn een SEA bedrijf met zeer veel kennis en ervaring. We richten graag het Google AdWords-account voor uw bedrijf in.

Voordat we de Google Ads maken, zijn we geïnteresseerd naar uw ideeën. Wie behoort tot uw online doelgroep en wat wilt u precies bereiken met SEA? Het eerste wat wij kritisch bekijken zijn de pagina’s die u vindbaar wilt hebben. U moet zich voorstellen dat een bezoeker niet alleen op de homepage landt. Staat er genoeg tekst en uitleg over uw product of dienst en staan er Call to Actions? Wij adviseren u hierover en optimaliseren pagina’s waar nodig, voor optimaal resultaat van uw campagnes.

Hieronder leest u meer over de stappen die wij uitvoeren als u kiest voor het uitbesteden van Adwords aan Cridea:

Uw website bovenaan in Google

Met tekstadvertenties via AdWords realiseren we hoge posities in Google en bovendien; bezoekers op uw website. Wij voeren een goed zoekwoorden onderzoek uit, waarmee we te veel concurrentie vermijden, maar wel focussen op conversie. Op deze manier bewaken we direct het budget. De advertentieteksten die we schrijven zijn aantrekkelijk. We voegen daarnaast nog extensies toe, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is uw telefoonnummer te tonen. Door het account goed te beheren en aan te passen, zorgen we voor relevante én niet al te dure kliks.

Ook met banners kan uw website beter vindbaar worden en deze kunnen wij instellen via Google AdWords. Deze banners worden op verschillende websites vertoond, waar uw doelgroep zich bevindt. U betaalt alleen per klik, dus niet voor vertoningen!

Adwords uitbesteden aan ons? Iedere maand opnieuw doen wij aanpassingen aan:

  • zoekwoorden (o.a. toevoegen en uitsluiten van zoekwoorden);
  • tekstadvertenties (o.a. ook vermelding van uw belangrijkste pagina’s, telefoonnummer en adres);
  • banner advertenties en waar deze vertoond worden
  • optimalisatie van de conversie van bezoekers naar leads

Welke doelgroep is voor uw bedrijf het meest relevant? En op welke zoekwoorden zoekt deze doelgroep?

Laten we het gesprek aan gaan over uw doelstellingen! Mail, bel of chat vandaag nog met ons.

Adwords werkt alleen goed met complete optimalisatie van uw website

U wilt dat de websitebezoeker leest en vindt wat hij of zij zoekt. Het doel is dat ze daadwerkelijk contact met u opnemen. Daar komt conversie optimalisatie bij kijken. Naast SEO en SEA is dit erg belangrijk. Omdat we graag willen dat uw website succesvol is én aangezien conversie mede belangrijk is voor de posities, doen wij gerichte aanpassingen. Mede daarom zorgen wij dat belangrijke pagina’s geschikt zijn om mee te adverteren, bijvoorbeeld via AdWords maar ook scoren op SEO. De pagina’s zijn direct te gebruiken voor een SEA campagne! Zo maken we de website optimalisatie compleet.

Google Adwords kosten

Vanaf 300 euro per maand kunnen wij verbeteringen realiseren in kwaliteit en kwantiteit van uw bezoekers vanuit Adwords. Dit bedrag is inclusief conversie optimalisatie en AdWords tegoed voor de SEA campagne(s).

Bekijk hier onze online marketing pakketten inclusief de kosten

Stel het niet langer uit en neem vandaag nog contact op voor een kennismaking!