Heeft u een website, maar is uw bedrijf niet optimaal vindbaar in zoekmachines? Uitbesteden van SEO aan een ervaren specialist zoals Cridea kan een goed idee zijn. Cridea is een SEO bedrijf dat verder kijkt dan het schrijven van teksten en het optimaliseren van SEO posities: Wij stellen de ervaring van de bezoeker centraal bij het optimaliseren van uw website.

Met SEO kunnen wij uw website gebruiksvriendelijker maken, waardoor de gebruiker én zoekmachines, zoals Google, de website beter waarderen. Deze waardering levert uiteindelijk niet alleen posities in de zoekmachine op, maar zorgt ook voor bezoekers die een aanvraag doen.

Hieronder leest u meer over de stappen die wij uitvoeren als u kiest voor het uitbesteden van SEO aan Cridea:

Onze werkwijze om uw website vindbaar te maken

Veel verschillende factoren bepalen de vindbaarheid en posities van verschillende zoekwoorden. Wij zijn een zoekmachine optimalisatie bureau met veel kennis en meer dan 15 jaar ervaring. Dankzij die kennis en ervaring hebben we met zoekmachine optimalisatie al veel succesvolle posities in verschillende branches bereikt.

SEO van uw website aan ons uitbesteden? Wij gaan de uitdaging graag aan. We werken onder andere aan:

  • Verbeteren teksten op uw website (zowel bestaande teksten als nieuwe teksten)
  • SEO instellingen waaronder de Google vermelding (Meta titel en description)
  • Website snelheid optimaliseren o.a. afbeeldingen formaat, grootte en alt-tekst
  • Correcte pagina’s en links (404 pagina’s, redirects, Google Search Console)
  • Interne links op de website en externe links naar uw website (linkbuilding)

Hoe zorgt u voor optimale vindbaarheid van uw website in de organische resultaten van Google? En welke zoekwoorden zijn voor uw bedrijf het meest relevant?

Laten we het gesprek aan gaan over uw doelstellingen! Mail, bel of chat vandaag nog met ons.

SEO werkt alleen goed met complete optimalisatie van uw website

U wilt dat de websitebezoeker leest en vindt wat hij of zij zoekt. Het doel is dat ze daadwerkelijk contact met u opnemen. Daar komt conversie optimalisatie bij kijken. Naast SEO is dit erg belangrijk. Omdat we graag willen dat uw website succesvol is én aangezien conversie mede belangrijk is voor de posities, doen wij gerichte aanpassingen. Mede daarom zorgen wij dat belangrijke pagina’s geschikt zijn om mee te adverteren, bijvoorbeeld via AdWords. De pagina’s zijn direct te gebruiken voor een SEA campagne! Zo maken we de website optimalisatie compleet.

SEO kosten

Iedere site is anders en heeft een ander doel. Afhankelijk van de doelen die u stelt gaan wij aan de slag om uw website te optimaliseren. Dit is voor iedere website maatwerk. SEO uitbesteden aan ons? Vanaf 150 euro per maand kunnen wij verbeteringen realiseren in kwaliteit en kwantiteit voor uw organisatie. Dit doen wij naast SEO ook met conversie optimalisatie voor meer succes.

Bekijk hier onze online marketing pakketten inclusief de kosten

Totaalpakket online marketing uitbesteden

Vanaf 150 euro per maand besteden wij elke maand aandacht aan SEO, SEA en conversie. Inclusief 30 euro Adwords tegoed!

Stel het niet langer uit en neem vandaag nog contact op voor een kennismaking!