Wilt u graag met succes adverteren met Google Ads (voorheen AdWords) en meer bezoekers op uw website? Via Google zoekt uw doelgroep gericht naar bedrijven zoals die van u en daarom is adverteren in Google zo interessant. Wij zijn een SEA bedrijf met zeer veel kennis en ervaring. We richten graag het Google Ads-account voor uw bedrijf in.

Hoe maken wij adverteren in Google Ads succesvol?

Voordat we de Google Ads maken, zijn we geïnteresseerd naar uw ideeën. Wie behoort tot uw online doelgroep en wat wilt u precies bereiken met SEA? En welke zoekwoorden tikken zij in? Wat wij ook kritisch bekijken zijn de pagina’s waar wij bezoekers naartoe gaan sturen. U moet zich voorstellen dat een bezoeker niet alleen op de homepage landt. Staat er dan genoeg tekst en uitleg over uw product of dienst en staan er Call to Actions? Wij adviseren u hierover en optimaliseren pagina’s waar nodig, voor optimaal resultaat van uw campagnes.

Hieronder leest u meer over de stappen die wij uitvoeren als u kiest voor het uitbesteden van Google Ads aan Cridea. Direct meer weten? Bel 0252-823012

Uw website direct bovenaan in Google

Advertenties staan in Google altijd bovenaan. Met tekstadvertenties via Google Ads realiseren we dus de hoogste posities in Google en daardoor meer bezoekers op uw website. Wij voeren een goed zoekwoorden onderzoek uit, waarmee we te veel concurrentie vermijden, maar wel focussen op conversie. Op deze manier bewaken we direct het budget. De advertentieteksten die we schrijven zijn aantrekkelijk. We voegen daarnaast nog extensies toe, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is uw telefoonnummer te tonen. Door het account goed te beheren en aan te passen, zorgen we voor relevante én niet al te dure kliks.

Ook met banners kan uw website beter vindbaar worden en deze kunnen wij instellen via Google Display Ads. Deze banners worden op verschillende websites vertoond, waar uw doelgroep zich bevindt. U betaalt alleen per klik, dus niet voor vertoningen! Heeft u een webshop? Google Shopping is in dat geval perfect om uw producten in de schijnwerpers te zetten en sales te behalen. Google Shopping is helaas niet erg gemakkelijk op te zetten. We merken dat veel bedrijven Google Shopping graag uitbesteden. Wij hebben dus veel ervaring en kunnen ook u helpen!

Wat gaan wij elke maand doen om uw Google Ads campagnes te verbeteren?

Google Ads, Google Shopping of Google Display Ads uitbesteden aan ons? Iedere maand opnieuw doen wij aanpassingen aan:

  • zoekwoorden (o.a. toevoegen en uitsluiten van zoekwoorden);
  • tekstadvertenties (o.a. ook vermelding van uw belangrijkste pagina’s, telefoonnummer en adres);
  • banner advertenties en waar deze vertoond worden
  • optimalisatie van de conversie van bezoekers naar leads
  • overige instellingen zoals regio en tijdstippen van vertoningen

Welke doelgroep is voor uw bedrijf het meest relevant? En op welke zoekwoorden zoekt deze doelgroep?

Laten we het gesprek aan gaan over uw doelstellingen! Mail, bel of chat vandaag nog met ons.

Google Ads werkt niet?

Misschien zet u nu al Google Ads in maar komen hier geen aanvragen uit. Dit kan komen doordat uw campagnes niet slim staan ingesteld, maar ook doordat uw website niet is geoptimaliseerd om hier zoveel mogelijk aanvragen uit te halen.

Omdat we graag willen dat uw website succesvol is én aangezien conversie mede belangrijk is voor de posities, doen wij binnen onze online marketing pakketten gerichte aanpassingen in zowel de campagnes als de website. Mede daardoor zorgen wij dat belangrijke pagina’s geschikt zijn om mee te adverteren, maar ook scoren op SEO. De pagina’s zijn direct te gebruiken voor een SEA campagne! Zo maken we de website optimalisatie compleet.

Wat zijn de kosten van Google Ads?

Vanaf 500 euro per maand kunnen wij verbeteringen realiseren in kwaliteit en kwantiteit van uw bezoekers vanuit Adwords. Dit bedrag is inclusief conversie optimalisatie en Ads tegoed voor de SEA campagne(s). Er komen dus geen kosten meer bij! Uiteraard zullen wij u wel adviseren als we zien dat inzetten van een hoger budget nòg meer resultaat op kan leveren.

Bel 0252-823012 en we bespreken graag uw situatie.

Bekijk hier onze online marketing pakketten inclusief de kosten:

Online Marketing pakket ZZP

Geschikt voor websites tot ca. 15 pagina's
- SEO, SEA en Conversie optimalisatie (6 uur)
- Inclusief 50 euro Google Ads budget per maand
- Investering: 500 ex BTW per maand

Vraag dit pakket aan

Online Marketing pakket MKB Klein bedrijf

Geschikt voor websites tot ca. 50 pagina's en kleine webshops
- SEO, SEA en Conversie optimalisatie (10 uur)
- Inclusief 200 euro Google Ads budget per maand
- Investering: 950 ex BTW per maand

Vraag dit pakket aan

Online Marketing pakket MKB Groot bedrijf

Geschikt voor websites vanaf 50 pagina's en grote webshops
- SEO, SEA en Conversie optimalisatie (20 uur)
- Inclusief 500 euro Google Ads budget per maand
- Investering: 2000 ex BTW per maand

Vraag dit pakket aan

Marketeer inhuren 1 dagdeel per week

Geschikt voor bedrijven die (tijdelijk of permanent) een marketeer nodig hebben, maar te klein zijn om hiervoor een volledige functie te creëren.
- Uw vaste eigen marketeer 1 dagdeel per week (18 uur per maand)
- Kan ondersteunen bij alle aspecten van online marketing
- Investering: 1350 ex BTW per maand

Vraag dit pakket aan

Marketeer inhuren 1 dag per week

Geschikt voor bedrijven die (tijdelijk of permanent) een marketeer nodig hebben, maar te klein zijn om hiervoor een volledige functie te creëren.
- Uw vaste eigen marketeer 1 dag per week (36 uur per maand)
- Kan ondersteunen bij alle aspecten van online marketing
- Investering: 2700 ex BTW per maand

Vraag dit pakket aan

Stel het niet langer uit en neem vandaag nog contact op voor een kennismaking! 0252-823012