Wilt u verbeteringen aanbrengen in uw (online) branding en naamsbekendheid, en hierin geadviseerd worden door een specialist? Wij bepalen eerst samen met u wat uw propositie is, zodat dit duidelijk en consequent kan worden doorgevoerd in alle uitingen van uw bedrijf. Hoe wilt u zich positioneren als bedrijf, en hoe vertaalt zich dit naar een (online) huisstijl, passende teksten, en een goede match met uw doelgroep?
Stel deze essentiƫle vraagstukken niet uit en bel ons op 0252-823012 om er samen voor te zorgen dat uw bedrijf online staat als een huis. Of vul ons contact formulier in

Online branding, wat komt daar allemaal bij kijken?

Aan online branding zitten uiteraard meerdere aspecten, bijv.

  • Hoe verkrijgt u naamsbekendheid en blijft u “top of mind” via Display advertising (banners, video advertenties)
  • De inzet van branded content om uw merk te versterken
  • Welke toon kiest u voor uw website en social media?
  • Hoe reageert u op feedback via online kanalen (webcare)?
  • Online Klantenservice en klachten die openbaar te zien zijn: Hoe ga je hier mee om?

Meer over branding

Online branding strategie

Voor sommige van onze klanten die online branding aan ons uitbesteden, zorgen wij vanuit een bestaande merkstrategie voor een stukje display advertising en webcare, voor andere klanten denken we ook mee naar een bredere strategie op gebied van online branding.

Is dit voor u ook nieuw terrein en denkt u aan uitbesteden? Neem gerust contact op om kennis te maken en van gedachten te wisselen over de versterking van uw merk online.

Uw merk en domeinnamen

Online geldt: Uw domeinnaam, uw merk, is uw visitekaartje, de eerste indruk. Natuurlijk, de inhoud en design uw website doet ertoe, ook daar weten wij alles van.

Maar nog voor uw klant uw website bezoekt ziet hij uw domeinnaam. Dit heeft invloed op het gedrag van uw klant.

  • Het heeft bijvoorbeeld voor de mindset van uw klant invloed of u uw klant stuurt naar de domeinnaam tweedehandsautos.nl of autokopen.nl
  • Ook straalt u met de keuze van uw domeinnaam een bepaalde waarde uit, komt dit overeen met wat u als bedrijf wilt uitstralen?

Ook op dit specialistische gebied kunnen wij adviseren.

Branding / Display marketing pakketten en kosten

Al vanaf 500 euro per maand kunnen wij werken aan uw naamsbekendheid. Veelal zetten wij display en online branding in bij maatwerk trajecten, maar het kan interessant zijn om eens te kijken bij onze marketing pakketten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Stel het niet uit!

Neem vandaag nog contact op!

 

Meer weten? Neem contact met ons op.